Ik ben Sabrina en ben 36 jaar oud en moeder van 3 kinderen. Ik heb een zoon van 5, en een tweeling, zoon en dochter van 3 jaar oud.

3 jaar geleden vroeg Chantal mij of ik het leuk vond om samen met haar en Floor de kinderkledingbeurs over te nemen van de vorige eigenaren omdat zij er na behoorlijk wat jaren mee zouden gaan stoppen.

Hier heb ik niet lang over na hoeven denken. Ik vind het super leuk om dingen te organiseren en haal hier heel veel energie uit. Naast mijn vaste baan is dit weer een leuke afwisseling.

Zo zaten wij begin 2016 bij elkaar en gingen we van start met de organisatie van onze eerste beurs.

In middels hebben we al aardig wat beurzen achter de rug en hebben we het geheel ons eigen ding gemaakt.

Samen met onze vrijwiliigers zorgen wij ervoor dat iedere beurs weer een groot succes is!!

Hopelijk zien we je jou ook op de beurs!


Ik ben Chantal en ik ben 32 jaar oud. Ik ben moeder van een meisje van 8 jaar en een jongen van 6 jaar oud. Deze beurs heb ik al een aantal jaar geleden ontdekt en heb ik er altijd met veel plezier als vrijwilliger geholpen. De vorige organisatie zorgde er altijd voor dat het een gezellige drukte was. Dit succes proberen wij te evenaren wat ons zonder onze vrijwilligers niet lukt. Wij zijn dus ook super dankbaar dat we steeds zo'n fanatieke groep vrijwilligers hebben!


Hallo, ik ben Floor en moeder van 3 jongens. Al jaren ben ik zelf een fanatieke kledingbeurs-fan en kleed ik mijn kinderen met veel plezier in goede en mooie tweedehands kinderkleding. Toen ik via Chantal een keer mee kon helpen als vrijwilliger bij de Retro-Kids kinderkledingbeurs leek mij dit erg leuk. Dit beviel zo goed dat ik dat ben blijven doen totdat we uiteindelijk zelf de kans kregen de beurs over te nemen. Dit doen we inmiddels als een geolied team waarbij we elke beurs blijven streven naar veel mooie, kwalitatief goede, nette en schone kleding.

Mocht je dit nou ook leuk vinden, meldt je dan aan als vrijwilliger en wie weet maak jij de volgende beurs ook deel uit van dit leuke team, hardwerkende vrijwilligers!

Tot ziens op de volgende beurs!