info@retro-kids.nl

Verkoopnummers dameskledingbeurs

Wil je jouw merk dameskleding verkopen op onze beurs dan kun je bij ons een verkoopnummer aanvragen. Vul hiervoor het aanmeldformulier in.

Wij werken niet met vaste verkoopnummers.

Ben je al verkoper geweest dan krijg je 2 maanden voor de volgende beurs een mailtje met de vraag of je weer wilt deelnemen aan de komende beurs. Let op! Vul het aanmeldformulier snel in, verkoopnummers zijn beperkt en op=op!!

(In verband met de privacywet worden al je gegevens (behalve je email adres) 2 weken na de beurs door ons verwijderd).

Een verkoopnummer kost €1,50 en daarnaast wordt 15% van je winst ingehouden voor de gemaakte kosten en organisatie van de beurs.

Bij de verkoop krijg je 85% uitbetaald. Je verkoopt bijvoorbeeld €100,- aan dameskleding. Hierover betaal je 15% oftewel €15,- Je krijgt dus €85,00 uitbetaald.

De organisatie is niet aansprakelijk voor het zoek, kapot en of kwijt raken van artikelen. Je levert op EIGEN RISICO je spullen in bij de dameskledingbeurs. Wij doen in alle eerlijkheid ons best om alles zo goed mogelijk te laten verlopen.

Er kan helaas weleens wat mis gaan. Ben je kleding kwijt dan is het mogelijk gestolen of verwisseld. Wij doen er alles aan om dit te voorkomen.


Aanleveren van de dameskleding

Per verkoopnummer mogen er maximaal 40 stuks ingeleverd worden, daarvan maximaal 2 paar schoenen en 5 accessoires. (Mocht je meer dan 40 stuks willen inleveren dan kan er een tweede verkoopnummer aangevraagd worden).

Wij werken met voorbedrukte labels en speciale veiligheidssluitingen die aan de kleding moeten worden bevestigd. Deze labels en sluitingen worden door ons aan jouw verstrekt. Je verkoopnummer, labels en sluitingen kunnen per post naar jou verstuurd worden (waarvan de kosten van €2,49 voor eigen rekening) of kunnen van di t/m vrij op de afgesproken tijden bij de Buitenplaats worden opgehaald. Deze tijden stemmen wij voor iedere beurs af met de Buitenplaats en worden gecommuniceerd naar de verkopers.

Op elke label staat op de voorzijde je verkoopnummer voorgedrukt. Op de achterzijde wordt er een omschrijving van het kledingstuk gevraagd. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het merk van het kledingstuk, de kleur en een beschrijving van de print of tekst op het kledingstuk. Verder kan hier de maat van het kledingstuk en de prijs ingevuld worden.

(Denk bij het bevestigen ook aan knoopsgaten, rits lipje etc).

De kleding dient schoon, van deze tijd en heel te zijn. Mocht de kleding niet voldoen aan deze eisen zal het niet verkocht worden. Ook niet goed ingevulde of bevestigde labels kunnen ervoor zorgen dat het kledingstuk niet verkocht zal worden. Mochten we dit tegenkomen dan zullen wij je hiervan op de hoogte brengen.

Wat kun je aanleveren?
Dameskleding van het betreffende seizoen: Voorjaars- en zomerkleding of Najaars- en winterkleding.

Gewone kleding en sportkleding. Schoenen: sportschoenen, regenlaarzen, slippers & laarzen.

GEEN ondergoed, sokken, nachtkleding & badkleding.

Brengen en ophalen kleding

Op de zaterdag voor de beurs kan de kleding, met de bevestigde labels, tussen 17:00-18:00uur ingeleverd worden bij de Buitenplaats.

De kleding dient in 1 grote doos of krat ingeleverd te worden. Tassen of meerdere doosjes/kratjes werken voor ons erg onhandig en onoverzichtelijk.

Op elke doos of krat dien je een A4tje te plakken met daarop groot je verkoopnummer.

In de doos of krat de kleding graag op maat gesorteerd in aparte tassen. Zo kunnen we garanderen dat de kleding op de juiste tafel of op het juiste rek terecht komt en dus goed verkocht kan worden. Bij het inleveren van de kleding ontvang je een ontvangstbewijs. Dit ontvangstbewijs moet goed bewaard worden. Deze heb je nodig om je overgebleven kleding weer op te halen.

Na de beurs zorgen wij dat alle niet verkochte kleding in de aangeleverde doos of krat terecht komt. Op zondag kan de overgebleven kleding tussen 17:00 en 18:00uur worden opgehaald met het eerder verkregen ontvangstbewijs.

Je krijgt een briefje met daarop het bedrag wat uiterlijk een week na de beurs zal worden overgemaakt op het bankrekeningnummer wat je aan ons hebt doorgegeven.

Van dit bedrag is de 15% voor de kosten van de beurs al ingehouden.

Niet opgehaalde kleding gaat mee met het goede doel !!

In verband met de privacywet worden al je gegevens (behalve je email adres) 2 weken na afloop van de beurs verwijderd en dien je voor iedere beurs het aanmeldformulier opnieuw in te vullen.

Vanaf 18 februari 2019 t/m 16 maart kun je je aanmelden voor de

Voorjaars- en zomer dameskledingbeurs van

zondag 7 april 2019.


We hebben een beperkt aantal verkoopnummers!!!!

OP=OP